GündemHaber Girişi : 31 Ekim 2015 22:40

Muhtar dehşet saçtı... Ölü ve yaralılar var

Muhtar dehşet saçtı... Ölü ve yaralılar var
Uşak'ta yol çalışması sırasında çıkan kavgada köy muhtarı silahla 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Edinilen bilgiye göre Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Araplar köyünde Uşak İl Özel İdaresi ekipleri yol çalışması yaptığı esnada, önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen köy muhtarı M.T. ile eski muhtar K.K. ve yakınları arasında tartışma yaşandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine muhtar M.T. tabancayla eski muhtar K.K. ve yakın akrabası olan Ahmet Korkmaz E.K'yı yaraladığı iddia edildi.
Olaydan sonra köylüler tarafından Eşme Devlet Hastanesine götürülen Ahmet Korkmaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Uşak Devlet Hastanesine getirilen diğer yaralılar K.K. ve E.K.'nin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Muhtar M.T, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.