Gündem Haber Girişi : 10 Eylül 2015 03:55

Mehmetçiğe büyük destek

Mehmetçiğe büyük destek
Son dönemde gerçekleşen hain terörist saldırılarda şehit olan Mehmetçiklerimiz için sosyal medyada düzenlenen yardım kampanyasına destek yağdı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - On binlerce vatandaş şehit yakınlarına ve TSK'ya destek olmak için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Mehmetçik Vakfı'na SMS gönderiyorlar. Sanatçı Seda Sayan'ın 280 bin, Demet Akalın'ın 50 bin lira bağışlayacağını duyurduğu kampanyaya, birçok ünlü isim de destek verdi. Semiha Yankı, Pınar Altuğ Atacan, Didem Uzel, Aslı Hünel, Nida Ünsal, Doğuş, Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu, yaptıkları bağış karşılığında gelen SMS'leri sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımlar arasında giren kampanyaya büyük ilgi gösterildi. 

TELEFONLAR KİLİTLENDİ 

AKŞAM Gazetesi'nin Mehmetçik Vakfı'ndan aldığı bilgilere göre kampanya çerçevesinde insanlar sadece SMS ile destek olmadılar. Vakıf, insanların telefonla arayarak taziyede bulunduklarını ve başka nasıl yardımcı olabileceklerine yönelik sorular sorduklarını iletti. SMS numarası olan 2582'ye mesaj atan her kullanıcı, vakfa 10 lira bağış yapmış oluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.