Gündem Haber Girişi : 10 Eylül 2013 01:56

Kritik meclis...

Kritik meclis...
Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yarın yapacağı toplantı öncesinde adeta nefesler tutuldu.
EKSİ25HABER / Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yarın yapacağı toplantı öncesinde adeta nefesler tutuldu. Siyasi çevrelerde eleştirilere neden olan ve Temmuz ayında görüşülmek üzere komisyona havale edilen 1/5000'lik yeni imar planının Meclis gündemine gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Sadece Palandöken'de 150 bin kişinin yaşayacağı yeni alanların imara açılmasını öngören ve bazı kesimlerin tepkisine neden olan imar planının yeni dönemde görüşülmesi için Başkan Ahmet Küçükler'e milletvekilleri ve teşkilat yöneticilerinin "çağrı" yaptığı biliniyor.

Ramazan ayı içerisinde AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda bu konunun seçim sonrasına bırakılması için "telkinde" bulunan milletvekillerinin bu isteğine Başkan Küçükler'in nasıl bir karşılık vereceği yarın ortaya çıkacak. Erzurum'un özellikle kent merkezindeki kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanmadan, yeni yerleşim alanlarının açılmasını sağlayacak olan imar planına Başkan Küçükler'in yanı sıra Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un da destek verdiği belirtiliyor. Hem AK Parti hem de diğer siyasi partiler bu yönüyle gözlerini yarın yapılacak Meclis'e çevirmiş durumda?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.