Gündem Haber Girişi : 24 Eylül 2013 13:51

Erzurumspor'un efsane başkanı Cemal Polat kalp krizi geçirdi...

Erzurumspor'un efsane başkanı Cemal Polat kalp krizi geçirdi...
Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat bir kez daha sevenlerini korkuttu.
Orkun ÇİZMELİ'nin haberi

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat bir kez daha sevenlerini korkuttu. Yaklaşık 6 yıl önce kalp krizi geçiren Cemal Polat, dün akşam da kalbinden yine bir sorun yaşadı. Şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne giden Cemal Polat'ın yapılan tetkiklerinde üç damarında daralma olduğu tespit edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 
Sabah saatlerinde anjiyosu yapılan ve bir damarına stent takılan Cemal Polat'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Polat'ın ziyaretçilerle görüşmesi de yoğun bakım ünitesinde olduğu için şimdilik yasak.
Muhtemelen yarın taburcu edileceğini söyleyen Polat, doktorların daralma olan 2 damara da 15 gün sonra stent takacaklarını kendisine ilettiklerini anlattı. 
Morali oldukça yüksek olan ve sevenlerine "gayet iyiyim" mesajı veren Cemal Polat, "Bu aralar biraz yememize, içmemize dikkat etmedik. Öyle olunca da kalp yeniden uyarı verdi. Şükür Allah'a büyük bir sorunum yok. Yarın taburcu edileceğimi sanıyorum. Arayan, soran, buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Kaynak: ERK Haber...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dursunali akaradayi 29 Eylül 2013 22:44

    çok geçmiş olsun allah sağlik ve sihat versin

  • Rafet Selvi 24 Eylül 2013 16:27

    Gazi Ahmet Muhtar Paşa Orta Okulundan sınıf arkadaşım. Geçmiş olsun.