Gündem Haber Girişi : 11 Ocak 2016 03:17

Erzurumspor'da neler oluyor? Takım kaptanından şok açıklamalar...

Erzurumspor'da neler oluyor? Takım kaptanından şok açıklamalar...
Dün alınan Yeşil ursa mağlubiyetinin ardından BB Erzurumspor kaptanı Mehmet Albayrak twitter hesabından bomba açıklamalar yaptı. Taraftarın kendisine ve ailesine küfürler ettiğini açıklayan Albayrak, "Sahaya 11 kişi çıkıyor fakat tüm mağlubiyetler bana m
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Türkiye 3. Lig 1. Grupta mücadele eden BB Erzurumspor'da , dün alınan Yeşil Bursa mağlubiyetinin ardından ortalık karıştı. Taraftarların kendisine ve ailesine küfür ve hakaretler savurduğunu açıklayan mavi-beyazlı takımın kaptanı Mehmet Albayrak twitter hesabından bomba açıklamalar yaptı. Sahaya 11 kişi çıktıklarını fakat tüm mağlubiyetlerin kendisine mal edildiğini açıklayan Albayrak, "kadroyu kuruyor, transferler yapıyor" söylentilerini de kesin bir dille yalanladı.

ALEYHİMDE KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Ligin ilk yarısını 12 golle tamamladığını ve takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da ifade eden Albayrak, "Yeşil Bursa maçından sonra gerek şahsıma gerekse aileme edilen küfür ve hakaretler beni üzdü ve bunları yazmama sebep oldu. İlk yarıda 12 gol attım ve takımım için elimden geleni yaptım. Ne yazık ki ilk yarının son dört maçıyla beraber bir karalama kampanyası başlatıldı. Sahaya 11 kişi ile çıkılıyor fakat tüm mağlubiyetler bana mal ediliyor. Futbol bir takım oyunu bunu unutmamak gerekir"dedi.

BEN KİMİM Kİ TRANSFERE KARIŞAYIM

Takımı kurduğu transfer yaptığı gibi yorumlarla da karşılaştığını belirten Mehmet Albayrak, açıklamasında  "Ben kimim ki, gücüm nedir ki kadro yapabileyim, transfere karışayım. Bunları okuyunca üzülüyorum" ifadelerine yer verdi.

KULÜPTE DİSİPLİNSİZLİK Mİ HAKİM

Albayrak'ın twitter'dan yaptığı açıklamaların ardından, bazı taraftarlar, "Canı sıkılan futbolcu sosyal medyadan açıklama mı yapıyor. Kulüpte hiç mi disiplin kalmadı. Bu açıklamadan kulüp başkanı, yöneticiler veya teknik direktörün bilgisi var mı?" yorumlarını yaptı.

Kulüp başkanı Ali Demirhan ve yönetiminin takım kaptanı Mehmet Albayrak'ın twitter hesabından yaptığı bu açıklamalar karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.