Trafik ekipleri sürücüleri uyardı, şeker ikramında bulundu...

Erzurum'da trafik polisleri, "Bayram sevinci acıya dönüşmesin" sloganıyla denetimde bulunarak sürücüleri trafik güvenliği hususunda uyardı, bilgilendirici broşür dağıttı, şeker ikramında bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da trafik polisleri, "Bayram sevinci acıya dönüşmesin" sloganıyla denetimde bulunarak sürücüleri trafik güvenliği hususunda uyardı, bilgilendirici broşür dağıttı, şeker ikramında bulundu. 
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Şubesi ile şehir içi Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde Kars Kapı mevkisinde oluşturulan noktada denetimlerde bulundu. Sürücüleri durduran ekipler trafik güvenliği kapsamında emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekerek bilgilendirici broşür dağıttı. Sürücü ve yolculara, kolonya ve şeker ikramında bulunarak bayramlarını tebrik eden polisler, vatandaşlardan takdir topladı.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Suat Özdemir, bayram sevinçlerinin acıya dönüşmemesi için denetimleri artırdıklarını ifade ederek, "Kurban Bayramının yollarda acıya dönüşmemesi için sürücülerimiz çok dikkatli olsun. Trafik kurallarına riayet etsinler" dedi.
03.10.2014 15:15:26