Karaca'da tüm ekmek çeşitleri katkısız ve organik...

Erzurum'da 20 yıldır hizmet veren Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamüllerinde üretilen katkısız ve organik ekmek çeşitleriyle lezzetin öncüsü olmaya devam ediyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'un Palandöken İlçesi Forum AVM karşısında 20 yıla yakın bir zamandır hizmet veren Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamülleri, üretilen katkısız ve organik 20 ekmek çeşidiyle müşterilerine lezzet sunmaya devam ediyor. 

 

 

Ekşi maya ve odun ateşinden gelen lezzeti müşterilerine sunan işletmenin Gümüşhane Köy Ekmeği başta olmak üzere, mısır ekmeği, tam buğday, çavdar ekmeği, kepek ekmeği, Hasan Kale Lavaşı, Sarı Buğday Ekmeği gibi onlarca çeşidi hergün raflardaki yerini alıyor. 

 

 

ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ÖZEL EKMEK

 

Karaca Ekmek Fırını ve Unlu Mamüllerinde çölyak hastaları da unutulmuyor. Beslenmelerine dikkat etmesi gereken çölyak hastaları için fırında hergün Glutensiz un, glutensiz yulaf unu ile yapılmış ekmekler üretiliyor.

 

 

İşletme sahibi Kani Tuncer, '' Bizim işletme olarak kırmızı çizgimiz organik ve katkısız ekmek. Bunun yanında çölyak hastası müşterilerimiz için de hizmet veriyoruz. Hergün Glutensiz un, glutensiz yulaf unu veya karabuğday unu ile yapılmış ekmeklerimiz raflardaki yerini alıyor'' dedi.

 

 

UN DA BUĞDAY DA DEĞİRMENDEN

 

Sadece Erzurum değil, bir çok ilden de ekmek siparişi aldıklarını belirten Tuncer, '' Özellikle Gümüşhane Köy Ekmeği ve katkısız Trabzon ekmeğine Erzurum dışından da çok talep var. Her müşterimize göndermeye çalışıyoruz. Çünkü biz 20 bugüne kadar katkısız ve doğal ekmekten taviz vermedik. diye konuştu...

 

 

 

 


23.09.2024 23:21:46