İlçe ilçe dolaşıp önlemleri yerinde denetliyor....

Vali Altıparmak, seçim sürecinde huzurun ve güvenliğin sağlanması için işi sıkı tutuyor. Bir günde 3 ilçeye giderek seçim güvenliği toplantılarına bizzat katılan Altıparmak, alınan tedbirleri yerinde inceliyor.

Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala gerek kent merkezinde gerekse ilçelerde güvenlik açısından sorunlar yaşanmaması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Özellikle ilçelerde Kaymakamlar başkanlığında yapılan seçim güvenliği toplantılarına artık Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlık ediyor. Günde 3 ilçeye giderek seçim güvenliği toplantılarına katılan Altıparmak, alınan önlemleri denetleyip, alınacak önlemlerle ilgili de ilçe yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunuyor.
Halkın iradesinin hiçbir baskı ve tehdit altında kalmadan sandığa yansıması için işi sıkı tutan Vali Altıparmak, beraberinde Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Jandarma Bugüne kadar Çat, Karaçoban, Tekman, Pasinler, Aşkale Köprüköy, Oltu ve Pazaryolu ilçelerinde toplantılara katılan Vali Altıparmak'ın 7 Haziran'a kadar tüm ilçelere giderek seçim güvenliği toplantısı yapacağı öğrenildi. Vali Altıparmak ayrıca ilçelerde başta okullar olmak üzere kamu kurumlarında da incelemelerde bulunuyor.

13.05.2015 19:08:49