Gündem Haber Girişi : 05 Aralık 2016 17:51

Vali Azizoğlu, "Muhtaç öğrencinin vebali benden sorulur"

Vali Azizoğlu,
Vali Azizoğlu, öğretmenlerden muhtaç durumda olan öğrencilerin tespit edilmesini isteyerek "Bu okulda aç ve açıkta kalan bir öğrenci olursa vebali benden sorulur" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM -  Vali Azizoğlu, öğretmenlerden muhtaç durumda olan öğrencilerin tespit edilmesini isteyerek "Bu okulda aç ve açıkta kalan bir öğrenci olursa vebali benden sorulur" dedi. 
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulunarak okul hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Okul ziyaretinde Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Okul Müdürü Öztürk Bastem ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, ilk olarak okul dersliklerini gezerek öğrencilerle sohbet etti. Burada öğrencilere gelecek planlarını soran Vali Azizoğlu, öğrencilerden de bol bol kitap okumalarını istedi.
Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden Vali Azizoğlu, okuldaki eksikliklerin hızlı bir şekilde giderileceğini ve okul kütüphanesindeki kitapların yenilenmesi ile okulun boya işlerinin acilen bitirilmesi için yetkililere talimat verdi.
Ziyaret, öğretmenler ve öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.