Gündem Haber Girişi : 24 Temmuz 2014 00:36

TATLI'nın tek adresi Ramazanda da lider

TATLI'nın tek adresi Ramazanda da lider
Palerium AVM'de hizmet vermeye başlayan Tatlıcı Ökkeş Usta, yenilenen iç ve dış tasarımı ve onlarca tatlı çeşidiyle iftar sonrası Erzurumlular'ın vazgeçilmez mekânlarından biri oldu.

Palerium  AVM'de hizmet vermeye başlayan Tatlıcı Ökkeş Usta, yenilenen iç ve dış tasarımı ve onlarca tatlı çeşidiyle iftar sonrası Erzurumlular'ın  vazgeçilmez mekânlarından biri oldu.

3. şubesini Palerium AVM'de açan Tatlıcı Ökkeş Usta, iftar sonrası Erzurumlular'ın vazgeçilmez mekânlarından biri oldu. Onlarca tatlı çeşidini müşterilerine sunan Ökkeş Usta'da bayram hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor.

Ramazan ayında yeni şubelerine büyük ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür eden Ökkeş Usta İşletme Müdürü Ümit Çağlayan, Ramazan ayında onlarca çeşit tatlıyla hizmet vermeye çalıştık. Hem müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışırken hem de bayram için hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

 Tulumba ve kadayıf tatlısının yanı sıra bayram dolaysıyla baklava çeşitlerine ağırlık verdiklerini de ifade eden Çağlayan, "Çeşit çeşit baklavalarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Misafirlerine en lezzetli tatlı ikram etmek isteyen tüm Erzurumlular'ı Tatlıcı Ökkeş Usta şubelerine bekliyoruz" diye konuştu.

1977'den buyana Tatlıcı Ökkeş Usta'nın vatandaşların ilk tercihi olduğunu ifade eden Çağlayan, "37 çalışanımızla kendi imalathanemizde tatlılarımızı üretiyoruz. Hem marketlere hem de müşterilere tatlı yetiştirmek için 24 saat hizmet veriyoruz. Ramazan Bayramı'nda normal bir güne göre 6 kat daha fazla tatlı üretiyoruz. Bu yılda 30 çeşit tatlımızda hem Cumhuriyet Caddesi ve Palerium AVM hem de Çaykara Caddesi'nde vatandaşlarımızın hizmetindeyiz"dedi.         

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.