Gündem Haber Girişi : 24 Mayıs 2015 12:40

Tarıkdaroğlu, projelerini anlattı...

Tarıkdaroğlu, projelerini anlattı...
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıdaroğlu, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürüyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıdaroğlu, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Genç aday, vatandaşlarla da bir araya gelerek Erzurum'a yapılacak olan projeleri anlattı. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti. Tarıkdaroğl beraberinde partililerle ilk olarak bir işyerinin açılışına katıldı. Ak Partili aday, daha sonra Yildizkent semtinde esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi, sorunlarını dinledi.
7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için destek isteyen Tarıkdaroğlu, yeni Türkiye yolunda Erzurum'un kilit rol oynadığını belirtti. Tarıkdaroğlu: "Sanayi kuruluşlarına sağlanan kolaylıklarla Erzurum'da sanayi büyüyor, Türkiye kalkınıyor. Hizmet ve ticaret sektörlerindeki KOBİ'lerin de KOSGEB desteklerinden yararlanmasının önünü açtık. Bu kapsamda, 2003-2015 yılları arasında Erzurum'da 2.440 KOBİ ve girişimciye; 13 Milyon TL Hibe desteği ile 50 Milyon TL kredi hacmi oluştu.Biz eserlerimizle ve muhteşem bir birikimle seçime giderken siyasi rakiplerimizin içi boş hayaller satmaya çalıştığı ortaya çıkmıştır. Yine de eser ve hizmetlerimizi milletimize tek tek anlatmak zorundayız."diye konuştu.
Tarıkdaroğlu, daha sonra Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı'na geçerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tarıkdaoğlu, buradan Palandöken ilçesindeki bir AVM'ye geçerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Vatandaşlarla da bir araya gelen ve sohbet eden Tarıkdaoğlu, Ak Partinin Erzurum için geliştirdiği projeleri de vatandaşlarla paylaştı. Genç aday, destek beklediklerini ifade etti. Vatandaşlar ise, "Yeni Türkiye'yi hep birlikte yaşayacağız. Bu da sandığa bağlı. Sizin desteğinize bağlı." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.