Gündem Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 14:21

Tarıkdaroğlu: Göçü önleyecek projeler hayata geçiriliyor...

Tarıkdaroğlu: Göçü önleyecek projeler hayata geçiriliyor...
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürmeye devam ediyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürmeye devam ediyor. Günün büyük bölümünü eğitim kurumlarında öğretmenlerle geçiren Ak Partili aday, Erzurum'daki göç sorununa da değindi. Tarıkdaroğlu, Erzurum'da göçü önleyecek adımların atıldığını ve projelerin hayata geçirilmeye başlandığını ifade etti. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, ilk olarak Görme ve Engelliler okullarını ziyaret ederek başladı. Okullarda öğretmenler ve okul idarecileri ile görüşen Tarıkdaroğlu, engellilerin toplumda sorunsuz bir yaşam sürdürebilmeleri için hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.
Tarıkdaroğlu, buradan Mecidiye Anadolu Lisesi, Hasan Basri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Aşık Yaşar Reyhani Ortaokulu'na geçti. Okul idarecileri öğretmenlerle görüşen ve taleplerini alan genç aday daha sonra, Palandöken ilçesindeki kamu kurumlarını ziyaret etti.
Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Palandöken Müftülüğü ve AFAD'da kurum personelleri ile görüşen Tarıkdaroğlu, kente yapılan ve temelleri atılan projeler ile ilgili bilgi verdi. Kentteki göç sorununa dikakt çeken Tarıkdaroğlu, "Erzurum'da göçü önleyecek çalışmalara başlandı. Kentte yapılan yatırım hamleleri ile Erzurum çok farklı vizyona kavuşacak. Kış, spor, sağlık turizmi ile Erzurum bir marka haline geldi. Bunları yapılacak olan yatırımlarla taçlandıracağız ve bu kentte göçü engelleceğiz. Erzurum'da her alanda kat edeceği bu mesafe ile artık göç alan bir şehir konumuna gelecek. Milletimiz kazanacak, Erzurum kazanacak, Türkiye kazanacak." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.