Spor Haber Girişi : 03 Ekim 2019 17:37

Söz verdiler: Şampiyon olacağız...

Söz verdiler: Şampiyon olacağız...
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve bazı futbolcular, tesislerde basın toplantısı düzenledi. Sözeri, "Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim"dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, futbolculardan  İbrahiç Sehiç, Gabriel Obertan, İbrahim Akdağ , Osman Çelik ve Mickael Pote Altınordu maçı öncesi tesislerde basın toplantısı düzenledi. 

Takımın genel durumu ve Altınordu maçı hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik direktör Sözeri, kötü gidişata dur diyeceklerini söyledi. Erzurumspor'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten Sözeri, "Bir gerçek varki beklentilerin biraz gerisindeyiz. Hem puan hem de oyun olarak. Ama çok net birşeyi de söylemek isterim ki, bu takım bu şampiyonluğu kazanacak güçte. Ama böyle büyük camiaların zaman konusunda sabrı biraz az oluyor. Tabiki tepkiler var eleştiriler var ama ben bu camiaya net bir mesaj vermek istiyorum. Bu takımı eninde sonunda Süper Lig'e çıkaracağız. Çünkü inanın bu futbolcular kendilerini bu takıma bu camiaya ait hissediyorlar. Bunlar söylemde kalmayacak. Eylemde olacak. Saha içinde kazanmak için herşeyini ortaya koyan bir Erzurumspor olacak"dedi.

Gabriel Obertan ise Bursaspor maçı için taraftarlarımızdan özür dileyerek, "Keşke o maçı tekrar oynama şansımız olsa ! Emin olabilirsiniz en az taraftarımız kadar bizlerde üzülüyoruz. Bu durumu düzelteceğiz"diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.