Gündem Haber Girişi : 31 Ekim 2014 01:12

Skandal bültene zehir zemberek cevap...

Skandal bültene zehir zemberek cevap...
AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, İl Başkanlığından Salı günü yapılan ve kendisine yönelik sert sözlerin yeraldığı basın açıklamasına zehir zemberek sözlerle cevap verdi?
EKSİ25HABER / ERZURUM - Yakutiye İl başkanlığı için Recep Aydın isminde uzlaşan AK Parti'de mevcut başkan Yunus Şahin'e yönelik eleştirilerin yeralmasının yankıları sürüyor. İl Başkanlığı adına yapılan basın açıklamasında "Son döneminde istenilen performanstan uzak bir yönetim sergileyen ve teşkilatı bir arada tutmakta zorluk yaşayan " biri olarak gösterilen Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin'den cevap gecikmedi. Şahin aradan geçen süre içinde kendisinden kimsenin özür dilemediğini ve makul bir açıklama yapılmadığını belirterek, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Şahin açıklamayı yapanları "partinin misyonuna ve ilkelerine uymayan, kendini bilmez teşkilat mensupları" olarak yorumladı.
AK parti İl teşkilatından geçtiğimiz Salı günü il yönetim kurulu üyesi Salih Yeşilkent tarafından gönderilen açıklamada ilçe başkanı Yunus Şahin'e yönelik sert eleştirilerde bulunulmuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.