Gündem Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 12:20

Şelale hatırası...

Şelale hatırası...
Erzurum’un Tortum İlçesinde düğün fotoğrafı çektiren Semra ve Sedat çiftinin fotoğraflarına Vali Okay Memiş ve Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölük Başı’da eşlik etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum’un Tortum İlçesinde düğün fotoğrafı çektiren Semra ve Sedat çiftinin fotoğraflarına Vali Okay Memiş ve Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölük Başı’da eşlik etti.
Erzurum Valisi Okay Memiş Tortum Şelalesinde karşılaştığı gelin ve damatla hatıra fotoğraf çekildi mutluluklar diledi. Damat Polis Memuru Sedat Düzgün ile Öğretmen Semra Düzgün, Düğün Fotoğrafları çekimi için Tortum şelalesini tercih etti. Genç çift Erzurum Valisi Okay Memiş’le karşılaşınca hatıra fotoğraf çekilmek istediler. Memiş ise genç çifti kırmadı ve fotoğraf çekimine katıldı.
Gelin ve damadı aralarına alarak hatıra fotoğrafı çekilen Erzurum Valisi Okay Memiş ile Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölük Başı çiftle ayak üstü sohbet ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.