Gündem Haber Girişi : 01 Nisan 2015 11:53

Sekmen, Çat'ta muhtarları dinledi...

Sekmen, Çat'ta muhtarları dinledi...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili kurum yöneticileriyle beraber, Çat İlçesi'nde muhtarlarla toplantı yaptı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili kurum yöneticileriyle beraber, Çat İlçesi'nde muhtarlarla toplantı yaptı. 
İlçelerde 6 ayda bir, Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, kurum yöneticileri ve muhtarlarla toplantılar yaparak, muhtarların ve mahallelerin sorunlarını masaya yatıran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çat İlçesi ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılandı.
Başkan Sekmen, Çat İlçesi'nde muhtarlarla yaptığı toplantıda, muhtarların istek ve sorunlarını dinleyerek, Büyükşehir Belediyesi kurum yöneticileriyle beraber notlar aldı.
Muhtarlarla yaptığı toplantıda, yeni Büyükşehir Yasası'yla birlikte artık tüm il geneline hizmet götürdüklerine dikkat çeken Başkan Sekmen şunları söyledi: "Bugün, Büyükşehir yöneticilerimizle beraber, Çat İlçemizdeki, eski tabiriyle köylerimizin, yeni tabiriyle mahallelerimizin, öncelikle; içme suyu, kanalizasyon, sulama kanalı, köy yolları ve grup yolları olmak üzere, ihtiyaç ve sorunlarını tek tek dinliyoruz. İlçemizin, şebeke suyunu, kaldırımlarını, ana caddelerini yapıp, asfaltlayıp bir iki seneye bitirip, Erzurum'da ki Kongre Caddesi gibi, Erzincankapı'da yaptığımız cadde gibi 'Prestij Caddesi' yapacağız. Burayı, bir şehir yapacağız. Tabi ki, bunlar birden olmuyor, peyderpey yapacağız. Her köyümüzün, içme suyunu ve kanalizasyon şebekesini yeterli hale getireceğiz; yetmiyorsa takviye yapacağız. Siz muhtarlarımızdan tek tek bilgi alacağız. Gönlünüz rahat olsun, benim kitabımda ayrım gayrım yoktur. Siz, bize destek verdiniz, ben de sizin vekilinizim. Hepsini birden çözmemiz mümkün değil, ama 4 yılın sonunda göreceksiniz ki, bütün köylerimiz yaşanılabilir bir konuma gelecek. Ben, o günleri görebilmek için, 'Ya Rabbi, Hınıs'tan Çat'a, İspir'den Aşkale'ye, tüm hemşerilerimin yüzünü güldürmeyi ban nasip et!' diye dua ediyorum."
İlçelerde muhtarlarla yaptığı toplantılarla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Başkan Sekmen, "Bütün ilçelerimizi tek tek dolaşıyoruz. Yılda iki kez bu ziyaretleri yapıyoruz. Bu çalışma ziyareti, ilçelerimize bunun dışında da zaman zaman ziyaretlerimiz oluyor. Bu ziyaretlerimizde, siyasi parti olarak ilçe başkanımız, buradaki gerek büyükşehir, gerekse ilçe meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız beraber toplanıp, köy köy, yeni tabiriyle mahalle mahalle değerlendirmeler yapıyoruz. Sorunların çözümüne hep beraber gayret ediyoruz. Burada amacımız, muhtarlarımızla, siyasi parti temsilcimizle ve meclis üyelerimizle, en acil sorunlar olan; içme suyu, kanalizasyon, yol gibi sorunları değerlendirmek; okul, camii ve vatandaşlarımızın beklediği, özlediği diğer hizmetleri gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olmak. Hem meclis üyelerime, hem ilçe başkanıma, hem de muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızda görüyorlar, hiçbir ayrım yapmadan, hangi köyümüzün, yeni tabiriyle mahallemizin, ne ihtiyacı varsa, ihtiyaçlarını en hızlı şekilde gidermek için gayret gösteriyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.