Gündem Haber Girişi : 11 Ekim 2019 11:48

PFDK faturayı kesti: İşte Murat Uçar’ın cezası...

PFDK faturayı kesti: İşte Murat Uçar’ın cezası...
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Erzurumspor'un başarılı futbolcusuMehmet Murat Uçar'a 2 maçtan men cezası verdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - BB Erzurumspor’a KAPALI A TRİBÜN B7 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine ve aynı müsabakada maç sonrası çıkan olay nedeniyle Mehmet Murat Uçar'a 2 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

 

PFDK'nın yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar şöyle:

 

BB Erzurumspor Kulübünün, 06.10.2019 tarihinde oynanan BB Erzurumspor - Altınordu TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI A TRİBÜN B7 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada BB Erzurumspor Kulübü sporcusu Mehmet Murat Uçar'ın rakip takım görevlisine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.