Kültür Sanat Haber Girişi : 07 Kasım 2016 10:45

Palandöken kayak sezonuna hazır

Palandöken kayak sezonuna hazır
9 Aralık'ta yeni kayak sezonuna merhaba demeye hazırlanan Palandöken Kayak Merkezi'nde hazırlıklar tamamlandı. Dünyanın en uzun pistlerine sahip olan kayak merkezi artık misafirlerini bekliyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken Kayak merkezi yeni sezona merhaba demek için artık gün sayıyor. 9 Aralık'ta sezon açılışının yapılacağı merkez de gerek pistler gerekse oteller hazırlıklarını tamamladı. Yaz sezonu boyunca hummalı bir çalışma yürüten otel işletmecileri yeni sezonda da kayakseverlerin karşısına sürprizlerle çıkmaya hazırlanıyor.
Sway Hotel İşletme Müdürü Ömer Akça, muhteşem bir sezon açılışına imza atacaklarını belirterek, "Pist güvenlikleri lift bakımları tamamen yapıldı. Kar yapmaya hazırız. Her yıl olduğu gibi kar yağsa da yağmasa da Erzurum'da kayak sezonu 9 Aralık'ta başlayacaktır. Bunun garantisini veriyoruz. Rezervasyon talepleri geldi. Bütün otellere rezervasyonlar düşmeye başladı.  Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın ve dünyanın en doğal pistleri burada. Tüm kayakseverleri Erzurum Palandöken'e bekliyoruz"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.