Spor Haber Girişi : 31 Mayıs 2020 23:42

Özdilek: Taraftarımız belki tribünde olamayacak ama...

Özdilek: Taraftarımız belki tribünde olamayacak ama...
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Pandemi sürecini değerlendiren Özdilek, Erzurumspor’un bu süreci en derinden hisseden kulüplerin başında geldiğini söyledi.  Antrenmanlara başladıkları bir dönemde futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanları olmak üzere 11 kişinin testinin pozitif çıktığını hatırlatan Özdilek, bu süreci en az hasarla atlatmaya çalıştıklarını ifade etti. Verilen bu aranın ardından lige dönmenin, konsantrasyonu sağlamanın kolay olmadığının da altını çizen BB Erzurumspor Teknik direktörü Mehmet Özdilek, “İşimiz bu. Profesyoneliz. Camianın hem bizden hem de oyunculardan beklentisi var. 26 haftalık periyotta hep ilk ikinin içinde olan bir Erzurumspor ‘un .kalan 6 haftayı da aynı zihniyetle, aynı kararlılıkla ve aynı ciddiyetle devam ettirip arzuladığı, hedeflediği ve olması gerektiği yere yani Süper Lig’e geri döneceğini düşünüyorum” dedi.

 

TARAFTARIN BİZDEN BEKLENTİSİNİ BİLİYORUZ

 

Kalan 6 haftada takım olarak tüm güçlerini ortaya koyacaklarını da belirten Özdilek, “Futbol seyirciyle çok güzel ama bulunduğumuz ortam içerisinde de maalesef onlarla bir bütünleşme şansımız olmayacak. Erzurumspor taraftarı iç ve dış sahada baskıyı rakiplere hissettiren bir topluluk. Doğrusu onlardan mahsur kalacağız ama onların düşüncelerini ve bizden beklentilerini biliyoruz. Merak etmesinler Erzurumspor bu süreçte onlara en azından hayal ettikleri Süper Lig’e tekrar çıkarmak için bu mücadelenin içinde olacaktır.  Çok geriye bakmadan bu mücadelenin içinde güçlü bir şekilde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

JUJU HAMROUN VE EMRAH BAŞSAN’DAN İYİ HABER

 

Sakat futbolcularla ilgili de açıklamalarda bulunan Mehmet Özdilek, “Juju Hamroun’da bir sıkıntı yok. Antrenmanlara başlayalı epey zaman oldu. Tabi Emrah Başsan’ın bu yönde ciddi bir sakatlığı vardı. Ameliyat olur mu olmaz mı diye süreci takip ettik ama bugün itibariyle antrenör nezdinde bireysel çalışmaya başladı. Emrah’ı belki ilk 2 hafta kullanamayacağız ama ondan sonraki süreçte Emrah’a da ihtiyacımız olacak. Çünkü iyi bir Emrah’ın bize katkısı fazla olacaktır”diye konuştu.

 

TARAFTARIMIZ BELKİ TRİBÜNDE OLAMAYACAK AMA…

 

Özdilek açıklamasını şu sözlerle tamamladı;

“Stadyumlar seyircilerle çok güzel. Onlarla iyi futbolu sahaya yansıtıyorsunuz. Erzurumspor taraftarı belki bugün tribündeki yerini alamayacak ama aynı yürekle, aynı heyecanla takımlarını sahaya kadar uğurlayacaklar. O enerjileriyle o güçlü hisleriyle birlikte Erzurumspor’u bizde onlarla birlikte Süper Lig’e çıkarmak en büyük arzumuz olacak”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.