Spor Haber Girişi : 01 Mayıs 2019 16:44

Obertan'dan kötü haber...

Obertan'dan kötü haber...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Fransız yıldızı Gabriel Obertan'"dan kötü haber geldi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Fransız yıldızı Gabriel Obertan'"dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçı hazırlıkları sırasında sakatlanan Obertan'ın yapılan sağlık kontrolleri sonucunda Bursaspor maçında da görev alamayacağı kesinleşti. Yarın Fransa'ya özel doktoruna muayene olmaya gitmesi planlanan Obertan'ın sezonu kapatma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu da öğrenildi.

Antalyasapor maçından önceki son antrenmanda sakatlanan ve bu maçta forma giyemeyen Gabriel Obertan'ın yapılan kontrollerinde sezonu kapatma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu tespit edildi. Kasık tendonlarında yırtık olduğu MR'da belirlenen Gabriel Obertan'ın Cumartesi günü yapılacak Bursaspor karşılaşmasında oynayamayacağı kesinleşti. Obertan'ın yarın Fransa'daki özel doktoruna gitmesinin düşünüldüğü belirtiliyor.

Gabriel Obertan'dan gelen kötü haber, kritik maçlar öncesinde hem teknik heyetin hem de yönetimin keyfini kaçırdı. Kalan haftalarda takımın en önemli silahı olacağı düşünülen Obertan'ın Bursaspor maçında oynayamayacağının kesinleşmesi, bununla birlikte sezonu kapatma tehlikesiyle karşı kaşıya kalması moralleri alt üst etti. 

Teknik heyet ve yönetim, Obertan'ın yapılacak kontrollerinden olumlu haber beklerken, Bursaspor maçında Hamza Hamzaoğlu'nun yeniden Scuk-İbrahim Akdağ ve Taylan orta saha üçlüsüne görev verebileceği, Antalyaspor maçında iyi bir performans sergileyen Tshabalala'yı da ikinci yarıda sahaya sürmeyi planladığı belirtiliyor.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.