Politika Haber Girişi : 18 Kasım 2018 22:21

Narman’da Fehmi Arslan heyecanı

Narman’da Fehmi Arslan heyecanı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin etkili isimlerinden işadamı Fehmi Arslan’ın, Narman’dan belediye başkan aday adaylığı ilçede büyük bir heyecan yarattı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurumlu işadamı MHP’li Fehmi Arslan’ın Narman Belediye Başkan aday adaylığı ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Görevin kendilerine verilmesi durumunda Narman’a hak ettiği hizmetleri getireceklerini belirten Arslan, “Narmanlılar hizmetin en iyisine layık. Bugüne kadar hep ikinci plana atılan ilçemiz, inşallah bizimle şahlanacak. Türkiye’deki MHP’li belediyelerin başarısını Narman’da da sergileyeceğiz”dedi.

Narman’ın yatırımla birlikte önemli bir tanıtıma da ihtiyacı olduğunun altını çizen Arslan, “Narman yetiştirdiği insanlar ve doğal zenginlikleriyle Erzurum’un gözbebeği konumundadır. Artık bunu değerlendirmenin zamanı geldi. İlçemizi geliştirmek için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışacağız.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökhan ARSLAN 18 Kasım 2018 00:00

    Narman’a en güzel hizmetleri yapacağına eminim. Yolu açık olsun.