Politika Haber Girişi : 29 Kasım 2018 13:05

MYK üyesi Yazıcıdan manidar mesaj

MYK üyesi Yazıcıdan manidar mesaj
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Gökhan Yazıcı, Erzurum'da AK Parti ile ittifak yapılacağı ve Büyükşehir adayı Serdar Sevimli'nin adaylıktan çekileceği iddiaları sonrasında sosyal medya hesabından öyle bir mesaj yayınladı ki...
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP'nin Erzurum'da da AK Parti ile ittifak yapacağı ve Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacağı, dolayısıyla Prof. Dr. Serdar Sevimli'ye adaylıktan çekilmesi yönünde ricada bulunulduğu iddiaları sonrasında, parti MYK üyesi Gökhan Yazıcı sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. 

TİTANİC BENZETMESİ

Yazıcı mesajında 15 nisan 1912 yılında İngiltere'den Amerika'ya doğru ilk seferine çıkan dünyanın en büyük gemisi Titanic'e atıfta bulundu. Yazıcı'nın mesajı şöyle; 

"Kendimizi bir an için batmak üzere olan Titanik gemisinin güvertesinde hala daha kemanını çalarak görevlerini yerine getirmeye çalışan kemancılara benzetiyorum.!

Bu gemiyi ALLAH bile batıramaz kibri ile korunaklı yaptığını zanneden insanoğlunun, büyüklük taslamasının oranında sulara gömülüşünün çaresizliğini yaşıyoruz.!

Ey insanların kaderine ve iradesine ipotek koymaya çalışanlar, okadar da büyüklenmeyin, oyun bitince unutmayın ki şahda, piyonda aynı kutuya konur.!

Unutmayınız ki, aslolan İnsandır.! Millettir.! Aslolan Milletin temiz vicdanı, sarsılmayan İmanı, sekmeyen yüreğidir.! Velhasıl İnsana haiz bu hasletleri temsil edebildiğiniz müddetçe var olursunuz sonrası ALLAH Kerim.!

selam saygı dua"


Yazıcı'nın bu mesajı olası bir ittifaka karşı tepki olarak yorumlandı...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selim Taşci 29 Kasım 2018 00:00

    Yüreğine sağlık güzel yazmışın bu şekilde partinin önü kesilemez

  • Dadaş 29 Kasım 2018 00:00

    Haksızmı Allah aşkına bu dogru bir şeymi elinizi vicdanınıza koyun öyle söyleyin?