Gündem Haber Girişi : 29 Nisan 2016 23:38

Murat Kılıç hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü...

Murat Kılıç hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü...
AK Parti eski Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, bazı medya organlarında adının "paralel yapı" ile anılmasına sert tepki gösterdi.
AK Parti eski Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, bazı medya organlarında adının "paralel yapı" ile anılmasına sert tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yaparak, hakkındaki haberlere ateş püsküren ve "Herkes şunu bilmektedir ki 'Murat Kılıç AK Partili'dir. ve AK Parti'ye gönül vermiştir" diyen Murat Kılıç, "Bu sevgi AK Parti bu ülkeye büyük hizmetleri yaptığı sürece asla eksilmeyecektir" diye konuştu.
AK Parti eski Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Şahsımla ilgili olarak bir internet haber sitesinde yer alan Paralel-CHP kol kola haberiyle İlgili olarak şahsımı karalamaya ve itibarsızlaştırmaya dönük bu haberle ilgili kamuoyunu bilgilendirme İhtiyacı doğmuştur.

"MURAT KILIÇ AK PARTİLİ'DİR, AK PARTİ'YE GÖNÜL VERMİŞTİR"

2009-2014 yılları arasında aralıksız 5 yıl boyunca Erzurum AK Parti İl Başkanlığını yapmış bulunmaktayım. Görev yaptığım süre içerisinde AK Parti bayrağını Türkiye'de en yüksek noktaya taşımak şükürler olsun bizlere nasip oldu. Partimize 5 yıl hizmet ettikten sonra bir bayrak değişimi oldu. Ve 2014 yılı Haziran ayında görevimizden ayrıldık. Görev yaptığımız süre içerisinde dik duruşumuzdan, partimize olan sadakatimizden asla taviz vermedik. Yaptığımız tüm açıklamalarda 'paralel yapı'ya ve bu yapının ülkemize verdiği zararlara tüm gücümüzle karşı çıktık ve bu konuda net, kararlı bir duruş sergiledik. Siyaset yapmanın gereği olarak tüm cemaatler, vakıflar ve derneklerle sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temaslarımız diyaloglarımız elbette olmuştur. Siyaset yapmanın gereği budur. Bu görüşmeler de yine şehrimizin partimizin çıkarları dışında asla olamaz. Şehrimizdeki siyasetçiler içerisinde şahsımın açıklamaları net olarak ortadadır. Herkes şunu bilmektedir ki 'Murat Kılıç AK Partili'dir. ve AK Parti'ye gönül vermiştir. Bu sevgi AK Parti bu ülkeye büyük hizmetleri yaptığı sürece asla eksilmeyecektir. Kurulduğu günden bu yana bu ülkeye bu güne kadar büyük hizmetlerde bulunan AK Parti'ye karşı olan muhabbetimi asılsız haberlerle farklı göstermeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bugüne kadar nasıl partimin arkasında durduysam bundan sonra da hiçbir beklentim olmadan fedakarca partimin arkasında duracağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Haberde yer alan

Avukat Tuncer Aktaş, 20 yıldan beri firmamızın avukatlığını üstlenmektedir. Kendisi itibarlı ve şahsiyetli bir Erzurumludur. Şunu herkes bilmelidir ki hukuk adamının partisi olmaz. Sadece adaletli savunur. Gazetecilik halka net bir şekilde doğru ve dürüstçe bilgi aktarmaktadır. İnsanların onuruyla, haysiyetiyle ilgili haksız ithamlarda bulunmak, onları itibarsızlaştırmaya çalışmak gazeteciliğin ahlakına elbette sığmaz. Gazetecilik yaptığını iddia edenler basın ahlak yasasına ve etik kurallara mutlaka riayet etmek zorundadır. Şahsımla ilgili yapılan haksız ithamların, iftiraların hesabını bugüne kadar olduğu gibi, hukuk nezdinde aramaya devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.