Spor Haber Girişi : 27 Mayıs 2019 16:51

Milletvekili Aydemir'in VAR isyanı: Bu sezon küme düşme kaldırılmalı...

Milletvekili Aydemir'in VAR isyanı: Bu sezon küme düşme kaldırılmalı...
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, VAR sistemiyleilgili basın toplantısı düzenledi. Erzurumspor, Bursaspor ve Akhisarspor'un tüme düşmediğini düşürüldüğünü açıklayan Aydemir, bu sezon için küme düşmenin kaldırılması gerektiğini savundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, VAR sistemiyle ilgili TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Erzurumspor, Bursaspor ve Akhisarspor'un küme düşmediğini düşürüldüğünü açıklayan Aydemir, bu sezon için küme düşmenin kaldırılması gerektiğini savundu.

Bu sezon Erzurumspor'un en az 10 puanının göz göre göre VAR sistemi ile gasp edildiğinin de altırı çizen Aydemir, "Bunu sadece ben söylemiyorum. Tüm spor kamuoyu hem fikir. Sadece Erzurumspor değil, Bursaspor ve Akhisarspor'da VAR mağduru olmuştur. Talebimiz bu yıl küme düşürülme olmasın. Önümüzdeki sezon 21 takımlı bir lig olsun. 4 takım düşsün. Daha sonra 20 takımla devam edelim. Avrupa'nın bütün sayılı ligleri 20 takım. Türkiye'de mutlaka 20 takımlı bir lige geçecektir. buzde diyoruz ki o yıl bu yıl olsun"dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.