Politika Haber Girişi : 10 Aralık 2018 17:01

Mahmut Uykusuz İYİ Partiden aday adayı

Mahmut Uykusuz İYİ Partiden aday adayı
Mahmut Uykusuz İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi müracaat yaptı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Yerel seçimler için Erzurum Büyükşehir Başkanı  Mehmet Sekmen ile 'yola devam' kararı alan Ak Parti'de ilçe adaylarının kimler olacağı beklenirken, MHP'de ki belirsizlik ise devam ediyor. 

MHP'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Prof.Dr. Serdar Sevimli'yi açıklanması, ardından da 'Cumhur İttifakı' kapsamında adaylığının geri çekilmesi dikkatleri İYİ Parti'ye yöneltti.


Bu gelişmelerin ardından siyasi kulislerde uzun zamandan beri adı geçen Büyüykşehir Belediyesi eski Başkanlarından Mahmut Uykusuz bugün, resmen aday adaylığı müracaatını yaparak yeniden siyaset sahnesine çıktı.

İYi parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Meral Akşener ve diğer parti üst düzey yöneticicleri ile görüştükten sonra aday adaylığı evraklarını teslim eden Uykusuz, ''Erzurum için hayırlı olsun. Partimizde aday adaylığı süreci 15 Aralık tarihine kadar devam edecek. Biz de müracaatımızı yaparak, Erzurum'un alternatifsiz olmadığını göstermek için bu yarışta varız diyiyoruz'' diye konuştu.

Mahmut Uykusuz'un bu sürpriz  aday adaylığı müracaatı ile birlikte, Erzurum kamuoyunda siyasi dengelerin yeniden değişeceği konuşulmaya başlandı. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.