Gündem Haber Girişi : 25 Ekim 2019 22:20

Maaşını aldı, kulübe koştu... Başkan Uçar sözünü tuttu...

Maaşını aldı, kulübe koştu... Başkan Uçar sözünü tuttu...
Geçtiğimiz ay Erzurumspor'a maaşını bağışlayacağını açıklayan Yakutiye Belediye Başkanı Başkanı Mahmut Uçar, bu sözünü yerine getirdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz ay Erzurumspor'a maaşını bağışlayacağını açıklayan Yakutiye Belediye Başkanı Başkanı Mahmut Uçar, bu sözünü yerine getirdi. 

Bugün maaşını BB Erzurumspor'un kulüp hesabına yatıran Başkan Uçar, dekontunu da kulübe giderek Başkan Hüseyin Üneş'e teslim etti. Erzurumspor'a her fırsatta desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Uçar, "Erzurumspor bizim gözbebeğimiz. Gerek maddi gerekse manevi olarak her zaman kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz. Layık olduğumuz yere yani Süper Lig'e dönmek için sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz"dedi.

Desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar'a teşekkür eden BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, Yapılan her desteğe minnettar olduklarını belirterek, "Mahmut Bey her zaman bizim yanımızda olmuştur. Desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Bağış kampanyası döneminde maaşını bağışlayacağını açıklamıştı. Kendisine Erzurumspor kulübü ve camiası adına bir kez daha teşekkür ediyorum"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.