Spor Haber Girişi : 04 Şubat 2019 12:39

Kupayı kaldıranlar suskun, Naci Cinisli isyanlarda!

Kupayı kaldıranlar suskun, Naci Cinisli isyanlarda!
Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un dün kendi evinde oynanan maçta hakem katliamına kurban gitmesine, AK Parti ve MHP'li milletvekilleri sessiz kalırken, sadece İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli tepki gösterdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un dün kendi evinde oynanan maçta hakem katliamına kurban gitmesine, AK Parti ve MHP'li milletvekilleri sessiz kalırken, sadece İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli tepki gösterdi. 

Rizeli MHK Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından maça atanan Özgür Yankaya'nın Rizespor'un galip gelmesi için sahada herşey yapıp, Mavi Beyazlı takımımızın bir golünü iptal edip, bir de penaltısını vermemesine, şampiyonluk törenlerinde en ön safta yer alan AK Parti ve MHP milletvekilleri "ses" çıkarmadı. Başta eski bakanlar Recep Akdağ ve Efkan Ala olmak üzere, AK Parti Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu ve Selami Altınok ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, tüm şehrin ayağa kalktığı hakem katliamına karşı şu ana kadar tek bir tepki bile göstermediler. Buna karşın siyasetten tek tepki ise İYİ Panrti'den geldi. 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, twitter hesabından Futbol Federasyonu'na sert tepki göstererek, "Erzurumspor'u Rizespor mu yendi, lobi mi yendi?" diye sordu. TFF"ye "Emir eri olmaktan kurtul, lobilerin gölgesinden çık, görevini hatırla. Erzurum torpil istemiyor, rakipleri kayırmayın YETER!!!!!" diye isyan eden Naci Cinisli'nin bu mesajı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.