Gündem Haber Girişi : 18 Mayıs 2017 01:36

Kupa Canısıya gidecek...

Kupa Canısıya gidecek...
BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, Çarşamba günü şampiyon olup, kupayı İbrahim Erkal'in mezarına götüreceklerini söyledi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'dan vefa örneği. Başkan Demirhan, Radyo Renk'te Murat Balkuş'un yayınına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Çarşamba günü 1. Lig'e çıkmak için Vodafone Arena Stadyumu'nda Gümüşhanespor'la zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirten Demirhan, Erzurumspor'un şampiyon olacağını söyledi.

"KUPAYI ALIP, ERKAL'İN KABRİNİ ZİYARET EDECEĞİZ"

Erzurumspor'un şampiyonluğunu en çok isteyenlerden birinin İbrahim Erkal olduğunu da ifada eden Başkan Demirhan, "Şampiyon olursak ki Allah'ın izni ile olacağız, ilk olarak kupayı, şampiyonluğu en çok isteyenlerden biri olan Erzurum'umuzun gururu İbrahim Erkal'ın mezarına götüreceğiz"diye konuştu.

"DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE MİNNETARIZ"

1.Lig'e bir adım kaldığını ve Çarşamba günü taraftarın büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu da hatırlatan Demirhan, "Artık finaldeyiz. Bugüne kadar gerek maddi gerekse manevi desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Taraftarımızın desteğiyle Vodafone Arena'da kupayı kaldıran biz olacağız"şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.