Gündem Haber Girişi : 05 Ocak 2015 13:46

Kreş çocukları çiçeklerle donatılmış bir Yakutiye istedi...

Kreş çocukları çiçeklerle donatılmış bir Yakutiye istedi...
Erzurum'da faaliyet yürüten Özel bir kreşin öğrenci, öğretmen ve yöneticileri Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da faaliyet yürüten Özel bir kreşin öğrenci, öğretmen ve yöneticileri Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret ettiler. Yaşları 4 ile5 arasında değişen 20 çocuk, Başkan Korkut tarafından ağırlandı. Ali Korkut, minik misafirlerine oyuncak hediye etti. Minik kreş öğrencileri Belediye Başkanı Korkut'tan her yere çiçek dikmesini istediler. 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un, bugünkü misafirleri minik kreş çocuklarıydı. 4 ve 5 yaş aralığındaki 20 çocuk, kreş yönetiminin eğitim programı çerçevesinde Yakutiye Belediyesine geldiler. Kreş Müdüresi Gül Özçelik, eğitim programları çerçevesinde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek kendilerine zaman ayıran Ali Korkut'a çocuklar adına teşekkür etti. Ali Korkut, minik konuklarına meyve suyu ikram etti, kız ve erkek çocuklarına ayrı ayrı araba ve pelüş bebek hediye etti. Çocuklarla sohbet eden Ali Korkut'a "Benden bir isteğiniz varmı" diye sorunca öğrencilerden İpek Bilge Özkanlar, "her yere çiçekler dikmenizi istiyoruz" dedi. Çocukların park, yeşil alan ve benzer sorularını cevaplayan Ali Korkut, onlara yaptıkları parkları, oyun alanlarını artırma sözü verdi.
Kreş Öğretmenleri Emine Kılıç, Fidan Dumlu, Melike Naz, tarihi eserlerin çevresinin açılması projeleri nedeniyle de Ali Korkut'a teşekkür ettiler. Öğretmenler, "Yanından veya önünden geçtiğimiz tarihi eserleri göremiyorduk. Yakutiye Kent Meydanı, İstanbul Kapı, Üç Kümbetler için teşekkür ediyoruz" dediler. Ali Korkut, tarihi değerlerin gün yüzüne çıkarılmasının Erzurum için önemine değinerek "Belediyeciliğin en önemli hizmeti bu diye düşünüyorum. Onun için bölgemizdeki tarihi eserleri gün yüzüne çıkarmaya çalışıyoruz. Birçok eseri daha önümüzdeki yıllarda insanla buluşturacağız" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.