Gündem Haber Girişi : 04 Kasım 2016 16:11

Kılıçdaroğlu, HDP'yi bu sözlerle savundu

Kılıçdaroğlu, HDP'yi bu sözlerle savundu
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'dan, HDP milletvekillerine yönelik terör operasyonuyla ilgili açıklama geldi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'dan, HDP milletvekillerine yönelik terör operasyonuyla ilgili açıklama geldi. 
 
SİVRİSİNEKLE UĞRAŞMAK TERÖRÜ SONLANDIRMAZ
 
Kılıçdaroğlu, HDP operasyonu için,  "Sivrisinekle uğraşmak terörü sonlandırmaz" ifadelerini kullanarak şunları söyledi;
 
"Bataklığı kurutmak lazım. Musul'a Rakka'ya gideceğiz diyorlar. İyi gidin, bir sorun sormak istiyorum. Burnunuzun dibinde kandil var, neden bir şey yapmıyorsunuz? Çok açık ve net söylüyorum. Türkiye iyi yönetilmiyor. Freni kopmuş kamyon gibi yokuş aşağı gidiyoruz. Nereye gittiğimizi kimse bilmiyor. "
 
Kılıçdaroğlu, operasyonların başkanlık sisteminin altyapısını oluşturmak için yapıldığını iddia ederek, "Çok tehlikeli bir sürecin içine sürükleniyor Türkiye. Seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini unutmayın. Seçimle gelenleri ben yakalayacağım, hapse atacağım, öldüreceğim, mafya yöntemleriyle susturacağım onları derseniz o ülkeye barışı asla getiremezsiniz. Aynı muamele sizin başınıza gelse isyan ederdiniz. Siyasette kan davası güdülmez." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.