Gündem Haber Girişi : 20 Ekim 2017 15:56

Keskin: Meydanı çakallara bırakmayacağız!

Keskin: Meydanı çakallara bırakmayacağız!
Başkan Sekmen ve belediyeye yönelik başlatılan kampanyaya Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin sert tepki gösterdi. Keskin, "Bu şerefli kentin adını bu namussuzlar bu şerefsizler kirletemeyecek. Buna müsaade etmeyeceğiz"dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Veyis Efendi Konutları Projesinin temel atma töreninde son dönemlerde Başkan Sekmen ve belediyeye yönelik başlatılan kampanyaya sert tepki gösterdi. Erzurum'a olan sevdalarını birilerinin baltalama ve engelleme derdinde olduğunu belirten Keskin, Bunların tek derdi bizim Erzurum aşkımızı sevdamızı baltalamak ve engellemektir. Alçakça şerefsizce, namussuzca yapılan iftiralar, karalamalar bizi bu sevdadan vazgeçiremeyecek. Çakallara meydanı bırakmayacağız. Bu çakallara hodri meydan diyorum. Biz buradayız. Burada olduğumuz sürece de hizmet etmeye, Erzurum'un çehresini değiştirmeye ve şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Alçakça yapılan iftiralar bizi yolumuzdan döndüremeyecek"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.