Gündem Haber Girişi : 21 Eylül 2016 11:32

Karaçoban'ın çehresini değişiyor..

Karaçoban'ın çehresini değişiyor..
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir'in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir'in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, ilçede alt ve üstyapıya yoğunlaşıldı. 
Yapılan çalışmada, ilçedeki Cumhuriyet Caddesi'ne 2 bin 300 metrelik uzunlukta 25 bin 300 metrekarelik yola 6 bin ton plent-miks temel malzemesi ve üzerine de 6 bin 500 ton binder asfalt serimi yapıldı. Ayrıca cadde boyunca bin 100 metre istinat duvarı inşa edildi. 15 bin metrekarenin üzerinde de kaldırım çalışması yapılacak.
Çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini ifade eden ilçe sakinleri, "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız ilçe gezisinde Karaçoban'a Prestij Caddesi, alt ve üstyapı hizmetleri sözü vermişti. Bu sözler yerine getiriliyor. Şuan ilçemizin çehresi bambaşka bir şekilde değişiyor. Karaçoban yıllar sonra hiç görmediği hizmetlerle tanıştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir'in ekiplerine ilçemize yapılan hizmet ve yatırımlardan ötürü canı gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.