Politika Haber Girişi : 01 Aralık 2018 17:10

Kamil Aydın'dan flaş açıklamalar: Dahlim varsa Allah canımı alsın!

Kamil Aydın'dan flaş açıklamalar: Dahlim varsa Allah canımı alsın!
MHP ve AK Parti arasında devam eden ittifak görüşmeleri sırasında MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Serdar Sevimli'yi adaylıktan geri çekme kararı aldığı iddialarıyla ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ERKHABER'e konuştu...

EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP ve AK Parti arasında devam eden ittifak görüşmeleri sırasında MHP'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Serdar Sevimli'yi adaylıktan geri çekme kararı aldığı iddialarıyla ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ERKHABER'e çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sevimli'nin ittifak görüşmeleri kapsamında adaylığının geri çekilmesinin gündeme gelmesinden ötürü kendisine yönelik eleştirileri kabullenemediğini ifade eden Prof. Dr. Aydın, "Bu konuyla ilgili benim dahlim olduğunu iddia edenlere hakkımı helal etmiyorum. Eğer benim bir dahlim varsa, Allah canımı alsın, evlatlarımın kötü günlerini göstersin" dedi. 

 

"GÖRÜŞMELERİ ÖZHASEKİ VE DURMAZ YÜRÜTÜYOR"

İttifak görüşmelerinin AK Parti ve MHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Sadir Durmaz arasında yürütüldüğünü ve görüşmelerle ilgili her iki ismin genel başkanlara bilgi verdiğini anlatan Kamil Aydın, "İttifak görüşmelerinde neler konuşulduğunu biz bilmeyiz. Siyasi partilerde işler böyle yürümez, herkes kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili bilgi sahibi olur. Dolayısıyla ittifak görüşmelerinde hangi noktadayız, neler konuşuluyor, neler oluyor fazla bir bilgim yok. Ben de sizin gibi basından takip ediyorum gelişmeleri. Bu bir partiler arası diyalog. Genel başkanlar neye karar verirse bizler onu uygulamakla sorumluyuz" dedi. 

 

"SAYIN BAHÇELİ, SERDAR HOCA'YA DEĞER VERİYOR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Serdar Sevimli'ye çok büyük değer verdiğini ve zarar görmemesi için de "Hocamıza söyleyin, istifa etmesin, bizden haber beklesin" dediğini söyleyen Aydın, "Şu anda süreç devam ediyor. Görüşmelerin sonunda neye karar verilir inanın bilmiyorum. Resmi açıklama yapıldığında herkes öğrenir. Ancak değerlendirmeler yapılırken, son 3-4 seçimde alınan oyların en önemli kriterlerden biri olarak masaya yatırıldığını da bana İl Başkanımız Naim Karataş'tan öğrendim" diye konuştu. 

 

"ÜLKÜCÜYÜM DİYEN, GENEL BAŞKAN NE DERSE ONU YAPACAK"

"Ben ülkücüyüm diyen herkes, genel merkezine, genel başkanına bakacak" diyen Aydın, son iki gündür kendisine yönelen tepkilerden ötürü çok ama çok üzgün olduğunu, kendisine atılan iftiralardan ötürü kırgın lık yaşadığını ifade eden Aydın, "Serdar Sevimli'nin adaylığının geri çekilmesinde benim dahlim olduğu iftirasını atanlara açık söyleyeyim hakkımı helal etmiyorum. Onlara da varsa elinizde bir bilgi, belge açıklamazsanız namertsiniz diyorum. Beni tanıyan bilir, ben siyaseti temiz, dürüst ve namusluca yapan bir insanım. Siyasetin ayak oyunlarını bilmem ve bunu kendime de yakıştırmam. Açık söylüyorum, ülkücüyüm diyen, genel başkanın aldığı karara uyacak, onu sorgulamayacak, gereğini yerine getirecek. Bunun başka yolu yok" dedi. Kaynak: ERKHABER

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.