Politika Haber Girişi : 21 Haziran 2019 14:12

İYİ Partili Cinisli'den AK Partili Altınok'a kavga çıkaracak sözler...

İYİ Partili Cinisli'den AK Partili Altınok'a kavga çıkaracak sözler...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanlarının istifasını sabotaj olarak değerlendirdiği basın toplantısında, AK Parti Milletvekili Selami Altınok'u ağır bir dille eleştirdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İl Başkanlarının istifasını sabotaj olarak değerlendirdiği basın toplantısında, AK Parti Milletvekili Selami Altınok'u ağır bir dille eleştirdi.

Dün parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, milletvekili olarak bir yılda yaptıklarını değerlendiren İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, geçtiğimiz gün İYİ Parti'yi HDP ile ilişkilendiren bir açıklamayla partisinden istifa eden İl Başkanı İbrahim Dumlu'nun istifasını Sabotaj olarak nitelendirdi. 

İl Başkanı İbrahim Dumlu'nun istifa etmeden önce, AK Partili isimlerle görüştüğüne dikkat çeken CinisliAK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok'a " Devlet Adamı" olamamış diyerek sert eleştirilerde bulundu. 

Cinisli basın toplantısında şunları söyledi; bu istifa siyasi bir sabotajdır. İstifadan hemen sonra, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul Toplantısında sayın Selami Altınok, hiç ilgisiz bir konu konuşulurken, bir anda oturduğu yerden "Erzurum İl Başkanınız bile, sizin HDP ile bir olduğunuzu söyleyip istifa etti"dedi. 

Bir Erzurumlu kardeşimizin, senelerce bakanlık yapmış, devletin farklı kademelerinde bulunması, bize gurur verir, sevindirir ve onun " Devlet Adamı" olduğu hissiyatını bizde uyandırır. Fakat maalesef Selami bey " Devlet Adamı" olamamış. 

İçişleri bakanlığı yapmış bir zat, oturduğu yerden, böyle bir iftiraya ortak olabiliyorsa onun adına üzülürüm bir kere. Bu kadar sene emekleri boşa gitmiş. Keşke hiç bu işleri yapmasaymış. Burada Erzurum'da Özel İdare'nin sekreteri miydi, neydi orada kalsaymış. Göze batmadan hiç olmazsa hayatı boyunca güzel yaşarmış. Orada yaptığı hatalar göze batmazmış orada devam etseymiş... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.