Gündem Haber Girişi : 15 Ekim 2019 12:36

İspir'den Sınır ötesindeki kahraman Mehmetçiğe selam var

İspir'den Sınır ötesindeki kahraman Mehmetçiğe selam var
İspir Belediye başkanı Ahmet Coşkun, İspir Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

 

ERKHABER / ERZURUM - İspir Belediyesi'nin organizasyonu ile Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu'ndan 300 öğrenciye Çoruh Vadisi gezdirildi.  

İspir'in doğa harikası güzelliklerini gezen öğrenciler ilçeye hayran kaldı.  

 

 

 

 

Öğrencilerle bire bir ilgilenen İspir Belediye Başkanı Ahmet Çoşkun, öğrencilere ilçeyi tanıttı. 

Gençler, Kaçkar Dağları'nın Zirvesi, Yedigöller'den Sınır Ötesindeki Barış Pınarı Harekatının Kahraman Mehmetçiklerine atfen, "Biz Türkiye'yiz" diye haykırdı. 

 

 

 

 

Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, İspir de üniversiteli gençlerle kucaklaştı sorunlarını dinledi. Gençlere sohbet eden Başkan Coşkun okuduğu şiirlerle gençlerin beğenisini topladı.
Öğrencilere hitaben “Sizlerinde bir kızıl elmanız var okuyun diplomalarınızı alın bu memleketi nasıl yukarı taşırız onun mücadelesini verin” diyen Başkan Coşkun, her ayın ilk haftasında gençlerle bir araya geleceklerini söyledi.

 

 

 

 

Başkan Coşkun, öğrencilerle tarihi uluslar arası panayırı, İspir kalesini, Kaçkarları yedi gölleri gezerek onlara İspir’in cazibe dolu yaşam merkezi bir yer olduğunu anlattı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.