Politika Haber Girişi : 03 Ekim 2015 13:32

Ilıcalı: Siyasi istikrar devam edecek...

Ilıcalı: Siyasi istikrar devam edecek...
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Oltu ilçesinde gezi ve incelemelerde bulunarak, kurum ve kuruluşları ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Oltu ilçesinde gezi ve incelemelerde bulunarak, kurum ve kuruluşları ziyaret etti. 
1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Oltu'da bir takım ziyaretler yaparak vatandaşla sohbet etti. Oltu esnafı ve halkı tarafından ilgi gören Ilıcalı vatandaşların istek ve temennilerini dinledi. 7 Haziran seçimlerinde Ak Partiye en fazla oyun Oltulunun verdiğini hatırlatan Ilıcalı, 1 Kasım seçimlerinde bu oranın daha da fazlalaşmasını istedi.
Gezi esnasında karşılaştığı Suriyeli çocukla sohbet eden Mustafa Ilıcalı, çocuğun isteklerinin karşılanması için ilgileneceğini söyledi.
Oltu gezi ve ziyaretleri ile ilgili değerlendirme yapan Mustafa Ilıcalı "Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin vermiş olduğu program gereği bugünde Otludayız. Ülkemizde maalesef 7 Haziran'dan sonra siyasi istikrar bozuldu bu bozulmadan dolayı önemli sıkıntılarımız oldu. Vatandaşlarla yaptığımız 12 günlük çalışmalarda da görüyoruz ki onlarda bu olumsuzluktan son derece şikayetçiler. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde siyasi istikrarın sağlanıp 13 yıldır Ak Parti iktidarının vermiş olduğu güzel hizmetlerin artarak devam edeceğinin fırsatını yakalayacağımızı düşünüyorum. Bizlerde bu güzel desteğe layık olmaya çalışacağız. Elimizden geldiğince kendimizi en iyi şekilde tanıtacağız halkın milletvekili olacağız. Şehrin sorunlarını çözüp yüksek potansiyele sahip Erzurum'umuzu layık olduğu sıralara çıkartacağız " diye konuştu.
Öte yandan Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Ak parti Oltu İlçe Başkanı Eftal Gülcü, İl Encümeni Tahsin Demir, AK Parti eski İl başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Ömer Faruk Avcı ile birlikte Oltu'da bir çok esnaf ve vatandaş ziyaret ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.