Gündem Haber Girişi : 01 Eylül 2016 02:51

İkinci FETÖ seferi

İkinci FETÖ seferi
Gazi Meclis, FETÖ konusunda ikinci kez "uluslararası seferberlik" başlattı. Dışişleri Komisyonu'ndaki milletvekilleri dünyanın dört bir yanına giderek "FETÖ'yü barındırmayın" diyecek.
EKSİ25HABER / ERZURUM - 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, olayları dünyanın önde gelen ülkelerine anlatmak üzere heyetler gönderen Meclis Dışişleri Komisyonu, bu kez "FETÖ'ye karşı atılacak adımları değerlendirmek" üzere uluslararası seferberlik başlatıyor. İktidar ve muhalefet partilerinin milletvekillerinden oluşan heyetler, ülke ülke gezerek, "FETÖ'cüleri barındırmayın, ortak çalışma yapalım" çağrısında bulunacak. 

'BARINDIRMAYIN' DENİLECEK 

FETÖ seferberliğinde ikinci mesaj terör örgütüyle mücadele yönünde olacak. FETÖ'nün yurtdışı ayağının çökertilmesi çabası kapsamında, eldeki bilgi, belge ve görüntüleri de yanlarında götürecek olan vekiller, "lobi" çalışması yapacak. Sadece siyasi kuruluşlarla değil Türkler ve Türk dostu kuruluşlarla görüşülecek. 

İşte verilecek mesajlar

- FETÖ'nün, 160'dan fazla ülkede faaliyette olduğu hatırlatılarak, bilgi ve belgeler sunularak faaliyetlerinin önlenmesi talep edilecek. 

- FETÖ'nün, Türkiye aleyhine yürüttüğü propagandaya da işaret edilerek doğrusu anlatılacak. n Örgütün, eğitimden ekonomiye, medyadan para kaynaklarına kadar uzantıları için uyarı yapılacak. 

Etiketler : FETÖ TBMM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.