Gündem Haber Girişi : 11 Mayıs 2017 12:38

İbrahim Erkal ile ilgili acı gerçeği Bakan Akdağ açıkladı...

İbrahim Erkal ile ilgili acı gerçeği Bakan Akdağ açıkladı...
Sağlık Bakanı Akdağ, beyin ölümü gerçekleşen Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal için artık geri dönüşün olmadığını açıkladı...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, geçtiğimiz Salı günü beyin ölümü gerçekleştiği açıklanan Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beyin ölümü gerçekleşen hastalar için geri dönüşün mümkün olmadığını açıklayan Bakan Akdağ, "Takdiri ilahi yapacak fazla bir şey yok. Cenab-ı hak ailesine de sabırlar versin" dedi. İstanbul'da gerçekleştirilen Türkiye HİMSS 17 Türkiye Emram Eğitim Konferansı ve Sağlık Bilişim Fuarı'nda gazetecilerin İbrahim Erkal ile ilgili sorularını çcevaplandıran Bakan Akdağ, "Değerli hemşehrimiz, değerli kardeşimizin beyin ölümünün gerçekleştiğini doktorları kamuoyuna duyurdular. Takdiri ilahi yapacak fazla bir şey yok. Cenab-ı hak ailesine de sabırlar versin. Beyin ölümüyle gerçek ölüm arasındaki farkı vatandaşlarımız bilmeyebilirler. Beyin ölümü, vücudun organları henüz canlılığını korurken, kişinin beyninin tamamen fonksiyonunu yitirmesi oluyor. Bunun geriye dönüşü yok. Bunu tespit etmiş durumdalar. Cenab-ı Allah kolaylık versin kendisine ve ailesine" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.