Spor Haber Girişi : 28 Mart 2017 00:45

GİDERAYAK ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

GİDERAYAK ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR
Son haftalarda aldığı sonuçlar nedeniyle eleştirilen Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor teknik direktörü Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenleyerek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Son haftalarda aldığı sonuçlar nedeniyle eleştirilen Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor teknik direktörü Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenleyerek, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yıldırım kulübün başarısız sonuçlar almasını gerekçelendirirken yönetime ağır eleştirilerde bulundu.

Bu gün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un teknik direktörü  Ahmet Yıldırım, kulübün başarısızlığında yönetim hatalarına dikkat çekti. Yıldırım özellikle devre arasında yaşananları anlattı. Yıldırım, "üç tane kendi şehrine ihanet eden adam var." Diyerek şunları söyledi. 

KENDİ ŞEHRİNE İHANET EDEN ADAMLAR VAR

"Bu sene sezon başında çok farklı olaylar olmaya başladı. Yönetim içerisinde 3-4 kişiye karşı hep dik durduk. Ekibimizle beraber takımımızı bozdurmadık, taki devre arası gelene kadar. Devre arası geldiğinde bizim oyuncumuz mavi çorap giydi diye antrenmanda tepki çekti. Tesis iki aya kadar bitmeyecek diye tepki çekti. Devre arası Murat Aslan, Zafer Aynalı, Tuncay Atasever ve Doktor bunların sayesinde takım bozuldu. Yönetim kurulu kararı ile oyuncular kadro dışı kaldı dendi, halbuki yönetim kurulunun böyle bir kararı yok. Giderayak bir şeyleri bozmak istemiyorum. Bu takım çok iyi bir takım, bu takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Ama üç tane kendi şehrine kendi takımına ihanet adam var. Bunlarda Murat Aslan, Zafer Aynalı ve Tuncay Atasever ve Doktor, dün mağlup olduk biz istifa ettik, istifa haberini aldıktan sonra bir cafede bu dördü bir olmuş eğleniyordu. Güvenlik kamerası görüntüleri de var. Bu şehire bu şekilde ihanet edilmemesi lazım."

BİZİM AİLE ORTAMIMIZI BOZDULAR

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım yaşanan olaylardan futbolcuların ve yönetimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekerek, "Burada yaşayan insanların ihanet etmesini anlayamıyorum. Geçen sene şampiyon olduğumuzda bu insanların hedefleri birinci sırada Yunus abiyi yemekti, Yunus abiyi yönetimden çıkardılar. Arkasından futbolcuları yemeğe çalıştılar, bunu da başardılar. Bizim aile ortamımızı bozdular. Bunun akabinde şimdi sıra bize geldi. Kocaelibirlik maçından sonra taraftarların bir kaçının taşkınlığı var bu adamları gönderenlerde belli, ismini de söyleyeyim Murat Aslan dendi bana. Bu şekilde şehrine ihanet eden adamla bu şehre her şeyini vermiş zamanını mekanını vermiş başkanın hastalığından faydalanarak bunları yapmaya gayret etmişler." dedi.  

AMAÇ; SEKMEN VE DEMİRHANA ZARAR VERMEK

Kulüpte yaşanan olayları bir bir sıralayan Yıldırım, yönetimin içinde ihanet içerisinde olan isimlerin tek amacının, belediye başkanı  Mehmet Sekmen ve kulüp başkanı Ali Demirhan'a zarar vermek olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları söyledi; "Bunların hepsinin amacı Ali başkanı aşağı indirebilmek. Benim çok fazla muhabbetim olmadı Allah razı olsun büyük başkan Mehmet Sekmen'den Ali Demirhan'a hep sahip çıktı. Başkan Sekmen dolduruşa gelmedi Ali Başkanın arkasında durdu. Ne ben başkalarını zedelemek istiyorum nede başkalarına laf söylemek istiyorum. Ama olanları söylüyorum. Ben ekibimle geldim bu şehrin taraftarı kaliteli bazıları hariç. Erzurumspor taraftarı takımına sahip çıksın başka Erzurumspor yoktur. Geçen sene şampiyon olduğumuzda heykelini dikeceğiz diyen adamlar, dün Ahmet istifa et diye bağırıyorlardı, bu çok etik olmayan bir durum. Taraftarın başta aldığı tavır neyse sonuna kadar öyle olmalıydı. Son beş hafta kaldı gönül isterdi ki sezonu tamamlayıp öyle bırakalım."

GEÇEN YILIN PRİMLERİNİ GERİ İSTEDİLER

İstifasını açıklayan Yıldırım'ın bir iddiası da,  geçen yıl şampiyonluk için söz verilen  primlerin, senet olarak yeni dağıtıldığı ve Pendikspor maçından sonra bir yöneticinin  senetlerin geri istendiği iddiasıydı.  Yıldırım bu iddiasını şöyle dillendirdi; " Bizim geçen seneden şampiyonluk primlerimiz var. Ama bizimkiler dün senet olarak verildi. Dün maçtan sonra Zafer Aynalı'nın Mustafa Soley'i arayarak senetleri geri almak istemesi bizleri şaşırttı. Bu şekilde tavır almaları bizi çok üzdü.  Takımın gidişatını etkileyen de ismini saydığım kişilerdir. Yapılan ödemelerde, Ali Başkanı oyunculara karşı kötü düşürmek için bu parayı büyük başkan Mehmet Sekmen gönderdi deniliyordu. Biz zaten bunu biliyorduk. Biz zaten Başkan Sekmen'nin nasıl destek verdiğini de çok iyi biliyoruz. Bu durumlar,  takım içerisindeki hava,  Ali başkana oyuncuların güveninin azalması şampiyonluk  havasının kaybolmasına sebep oldu ve  bizi bu devreye getirdi. Biz çok uğraştık başarılı olabilmek için. Maalesef olmadı. Bu dört arkadaş hariç diğer herkese bu şehre de hakkım helaldir. "

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.