Gündem Haber Girişi : 20 Ekim 2014 00:07

Gelin ve damat adayları Arzen Park'ta buluştu...

Gelin ve damat adayları Arzen Park'ta buluştu...
Yeni evlenecek gelin ve damat adaylarına 'kır düğünü' imkânı sunacak olan Arzen Park'ın tanıtımı muhteşem bir kokteylle gerçekleştirildi. 2 gün süren tanıtıma yüzlerce gelin ve damat adayı katıldı.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Gelin ve damat adaylarına 'açık hava ve havuzbaşında düğün' imkanı sunmaya hazırlanan Arzen Park'ın tanıtımı muhteşem bir kokteylle gerçekleştirildi. Başta açık hava ve havuzbaşı düğünü olmak üzere içinde bir çok ilki barından Arzen Park'ın tanıtımına yüzlerce gelin ve damat adayları akın etti. Sinevizyon eşliğinde gerçekleştirilen tanıtımla tesisler hakkında bilgi alan gelin ve damat adayları, şimdiden yüzde 5 indirimle rezervasyon yaptırma imkanı da buldu.
Müşterilerine kapalı ve açık alanda hizmet verecek olan Arzen Park tesislerinin 600 kişilik kapasitesinin bulunduğunu ve 5 yıldızlı bir konforda kır düğünü hizmeti vereceğini belirten Arzen Park Organizasyon Müdürü Fatih Bayraktutan, gerçekleştirilen tanıtım kokteylinde gelin ve damat adaylarına tesislerle ilgili her türlü bilginin aktarıldığını söyledi. Arzen Park'ın açık hava ve havuzbaşında gerçekleştirilecek düğünlerle ilkleri gerçekleştireceğini de ifade eden Bayraktutan, "Hafta sonu Dadaşkent E-80 karayolu üzerinde bulunan fabrikamızda ağırladığımız gelin ve damat adaylarına tesislerimizin tanıtımını yaptık. Tanıtım kokteyline katılan bir çok çift tesislere hayran kaldı. Kendilerine şimdiden rezervasyon imkanı da sunduk"dedi.
İşte 1 Mayıs 2015'te hizmete açılacak olan Arzen Park'ın müşterilerine sunduğu o ayrıcalıklar;
Çıkış animasyonları, görsel şovlar, Renkli volkan, sis, lazer ve kar gösterileri, Düğünlere özel bahçe süslemeleri, masa, sandalye süsleme renk alternatifleri, dekoratif mumlu şamdanlar, hediye anı defteri, isteğe göre rezervasyon ve protokol masaları, misafirler için kafe/restoran, bayan-erkek mescit ve emzirme odaları, müzek, animasyon danışmanı, çocuklara ücretsiz palyaço hizmeti, ücretsiz sinevizyon gösterimi, özel güvenlik ve hostes hizmetleri, çocuk bahçesi, oyun parkı, Ücretsiz otopark ve vale hizmeti, açılır kapanır otomatik sistemler, havuz içi süslemeleri, son sistem ışık ve ses sistemleri.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adsoyad 13 Aralık 2014 22:04

    Hayırlısı olsun.Murat Bey bunuda başaracak ve yeni bir vizyon sergiliyerk,Erzurum halkına hizmet etmeği amaçlamaktadır.Selemlar Enver Yalçın Emekli Müzik Öğretmeni.