Gündem Haber Girişi : 03 Mayıs 2016 17:18

FETÖ operasyonu Kırkıncı Cemaati'ne de sıçradı...

FETÖ operasyonu Kırkıncı Cemaati'ne de sıçradı...
Kırkıncı Cemaati'nin Gülen Cemaati'nden çok düşük bir bedelle satın aldığı yurt, başına bela oldu. Sabah yapılan FETÖ/PDY operasyonunda Kırkıncı Cemaati'ne ait Güneş Vakfı'nın yöneticisi de gözaltına alındı...
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve şu ana kadar 75 kişinin gözaltına alındığı FETÖ/PDY operasyonu Kırkıncı Cemaati'ne de sıçradı. Operasyon kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Ekipleri, Kırkıncı Cemaati'ne ait Güneş Vakfı Yönetici M.S.'yi de gözaltına aldı.
M.S.'nin Gülen Cemaati'ne ait bir yurdu çok cuzi bir bedelle satın alıp, bu yolla FETÖ/PDY Terör Örgütünün hem mal kaçırmasına aracılık etmek hem de örgüte finans sağlamakla suçlanıyor.
Öte yandan Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Doğu Anadolu Bölge İmamı olduğu iddia edilen İ.İ. hakkında da yakalama kararı verdiği, halen İzmir'de bulunan şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadığı gelen bilgiler arasında... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.