Gündem Haber Girişi : 02 Mart 2015 13:31

Ferit Keleş Güney'e çıkarma yaptı...

Ferit Keleş Güney'e çıkarma yaptı...
AK Parti Milletvekili aday adayı Ferit Keleş, Güney ilçelerinde ziyaret ettiği Gençlik Merkezleri'nde öğrencilerin yakın ilgisini gördü. Öğrencilerle masa tenisi ve bilardo maçları yapan Keleş, kurduğu iletişimle dikkat çekti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Ferit Keleş, Gençlik Merkezleri'ne yaptığı ziyaretlerle öğrencilerle bir araya geldi. Kendisi de bir eğitimci olduğu için öğrencilerle kolay iletişim kuran Keleş, Güney ilçelerini ziyaretlerinde Gençlik Merkezleri'ne de uğramayı ihmal etmedi.
Öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Ferit Keleş, Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerle eğlenceli dakikalar yaşadı. Kimisiyle masa tenisi kimisiyle de bilardo oynayan Keleş, "Öğrenciler, bizim geleceğimiz. Bugün okul sıralarında okuyan öğrenciler, yarın bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak. O nedenle öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyorum. Eğitimci yönüm olduğu için kendileriyle çok kolay iletişim kurabiliyorum. Doğu büyüdüğüm bölge olan Güney ilçelerinde teşkilatlara yaptığım gezilerden sonra mutlaka Gençlik Merkezleri'ni ziyaret ettim. Hepsinde de öğrencilerimizin yakın ilgisini gördüm. Hayli eğlenceli dakikalar yaşadık onlarla. Masa tenisi ve bilardo maçları yaptık. Hem bizim hem de yoğun ders programı içerisinde olan öğrenciler için de iyi oldu, birlikte stres attık" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.