Gündem Haber Girişi : 16 Aralık 2014 19:36

Fenerbahçe yatırım için Erzurum'a geliyor...

Fenerbahçe yatırım için Erzurum'a geliyor...
Fenerbahçe Futbol Kulübü, Erzurum'a yatırım yapacak. Fenerbahçe Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tolga Aytöre ve Murat Boyraz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Ersin Beyazoğlu, Cem Çil ve Alparslan Dumlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Başkan Sekmen'in Basın Danışmanı Onur Durası ve gazetecilerin de bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen, İstanbul'da Fenerbahçe'ye tesis veren belediye başkanlarından biri olduğunu ifade etti. Sekmen, "Bendeniz Samandıra'da Fenerbahçe'ye ilk yer veren belediye başkanıyım. O dönem Samandıra Belediye Başkanıydım. Fenerbahçe'ye Volkan ve Servet'i verdik. Benim 26 futbolcum vardı süper ligde top oynayan. Biz futbolcuları biz yetiştirdik. Erzurum'da spor için çok büyük imkan var. Doğu'nun böyle bir şehri süper ligde olmalı. Burada Yüksek İrtifa Kamp Merkezi yaptık. Takımlar çok memnun kaldı. 2015'te daha fazla takım gelecek" dedi. Fenerbahçe Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aytöre, kendisinin Erzurumlu olduğunu söyledi. Aytöre, şöyle devam etti: "Biz elimizden ne geliyorsa yaparız. Fenerbahçe'yi Erzurum'a kalıcı olarak getirmeye karar verdik. Sadece turnuva sportif katkılar için değil. Siz futbola emek vermiş birisiniz. Bizim 'Hedef 1 Milyon' adlı bir projemiz var. Özellikle Fenerbahçe taraftarının yoğun olduğu iller bizim için çok önemli. Erzurum'da Fenerbahçe'mizin şubesi var. Kentte sosyal ve sportif bir tesis kurma düşüncemiz var. Futbol sahası ve yüzme alanlarının olduğu bir tesis yapacağız. Bu konuya her türlü katkınızı bekliyoruz. Erzurum ile alakalı tüm projelerde yönetim kurulumuzun maksimum düzeyde katkısı olacak." Sekmen, projeye sonuna kadar destek vereceğini ve söz konusu projeden ötürü çok mutlu olduğunu ifade etti. Aytöre, Erzurum'da futbolcu ve yöneticilerin katılacağı Fenerbahçe Gecesi de yapmayı düşündüklerini kaydetti. Sekmen de, sportif projeleri Genel Sekreter Yardımcısı Kıraç'ın koordine edeceğini, Kıraç'ın da çok iyi bir futbol adamı olduğunu anımsattı. Sekmen ayrıca, Erzurumspor için Fenerbahçe'den futbolcu istedi. Fenerbahçe Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Sekmen'e Fenerbahçe formasını, Başkan Sekmen de Fenerbahçe heyetine Oltu taşı'ndan yapılan çeşitli ürünler ve kitap hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.