Gündem Haber Girişi : 21 Kasım 2014 01:39

Erzurumsporlu yöneticilere şimdi de SGK şoku...

Erzurumsporlu yöneticilere şimdi de SGK şoku...
Erzurumspor'un 2003-2010 yılları arasında biriken vergi borcunu ödemeyle karşı karşıya kalan yöneticiler, şimdi de SGK'dan gelen trilyonluk prim borcunun şokunu yaşıyorlar.
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Erzurumspor'da geçtiğimiz yıl vergi borcu ile sarsılan yöneticiler şimdi de SSK'dan gelen trilyonluk prim borcunun şokunu yaşıyor. Erzurumspor'u yaşatmak için 2003-2010 yılları arasında yönetimde görev alan birçok kişi geçtiğimiz yıl kulübün biriken vergi borcunu ödemeyle karşı karşıya kalmıştı. Aralarında Milletvekillerinin de bulunduğu yaklaşık 100 yönetici kararın iptali için Vergi Mahkemesine başvuruda bulunmuştu.
Vergi Mahkemesi'nin ödemelerin iptaline karar vermesiyle büyük sevinç yaşayan dönemin yöneticileri bu kez SGK'dan gelen 'prim borcu ödeme emri' işe şoke oldular.  Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü (SGK) 2003-2010 yılları arasında kulüpte görev alan yöneticilere 25 bin ile 500 bin TL arasında biriken SSK borçlarını tahsil etmek için "ödeme emri" çıkardı. Yöneticiler ise gönderilen SSK prim borçlarının iptali için bu kez iş mahkemesinin yolunu tuttu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.