Spor Haber Girişi : 12 Haziran 2019 14:18

Erzurumspor'un yeni hocası kim olacak? Cevabı belli oluyor...

Erzurumspor'un yeni hocası kim olacak? Cevabı belli oluyor...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik direktörü belli oluyor. Bugün İstanbul'da toplanacak olan yönetim kurulu, "teknik direktör kim olacak?" sorusunun cevabını bulacak ve yeni teknik adama muhtemelen yarın imza attıracak.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik direktörü belli oluyor. Bugün İstanbul'da toplanacak olan yönetim kurulu, "teknik direktör kim olacak?" sorusunun cevabını bulacak ve yeni teknik adama muhtemelen yarın imza attıracak.

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Büyükrşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıracak teknik direktörün kim olacağı sorusu cevabını buluyor. İstanbul'da iki günlük kampa girecek olan yönetim kurulu, öncelikle teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacak. 

Yönetimin önünde 6 isim bulunuyor. Bayram Bektaş, Erkan Sözeri, Muzaffer Bilazer, Kemal Özdeş, Metin Diyadin ve İlhan Palut isimlerini masaya yatıracak olan yönetim kurulu üyeleri, bu isimlerden birine izma attıracak. Ancak 6 teknik adam içerisinde Kemal Özdeş'in Spor Toto 1. Liög'de takım çalıştırmayı istememesi, İlhan Palut'un da Hatayspor'dan ayrılmaya çok da sıcak bakmaması, yönetimin seçeneğini 4'e düşürüyor. 

Geriye kalan 4 isim içerisinde de Bektaş, Sözeri ve Bilazer'in ismi öne çıkıyor. Muzaffer Bilazer'in Erzurumspor camiasının çok sevdiği isim olması, ümit milli takımdaki başarılı grafiği dikkat çekerken, Bayram Bektaş'ın da Ümraniyespor ile 1. Lig'de elde ettiği başarılı sonuçlar şansını artırıyor. Erkan Sözeri'nin de çalıştırdığı tüm takımların şampiyonluğa oynaması ismini öne çıkarıyor. Yönetim içerisinde Metin Diyadin'e sıcak bakanların sayısının az olması, tecrübeli teknik adamın şansını artırıyor. 

Mavi Beyazlı yönetimin Bektaş, Sözeri ve Bilazer üçlüsünden birini göreve getirmesine kesin gözüyle bakılırken, ibrenin Süper Lig takımlarıyla anlaşma zemini bulamayan Bayram Bektaş'tan yana olduğu da gelen bilgiler arasında...  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.