Spor Haber Girişi : 31 Ocak 2019 23:49

Erzurumspor'dan son dakika golü...

Erzurumspor'dan son dakika golü...
Transferin son gecesinde hareketli dakikaların yaşandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı.

EKSİ25HABER /ERZURUM - Transferin son gecesinde hareketli dakikaların yaşandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Akşam saatlerinde Galatasaraylı Eren Derdiyok ve Göztepe'nin genç oyuncusu Samed Ali Kaya ile pazarlık edildiği haberi Erzurumspor kulislerine bomba gibi düştü. 

Eren Derdiyok ile geç saatlere kadar yürütülen pazarlık sonucunda, ücrette anlaşma sağlanamadı. Eren'in yıllık 1.5 milyon Euro'luk teklifine 800 bin euro'luk teklifle karşılık veren Erzurumspor yönetiminin tüm anlaşma çabaları sonuç vermedi. Galatasaraylı golcü oyuncu, Alanyaspor'un da kendisine teklifte bulunduğunu gerekçe göstererek, Erzurumspor'un teklifini kabul etmedi. 

Mavi Beyazlı yönetim, Eren Derdiyok'tan olumsuz yanıt alınca, Göztepe'nin genç golcüsü Samed Ali Kaya'ya rotayı çevirdi ve genç golcüyü sezon konuna kadar kiralık olarak Mavi Beyazlı renklere bağladı. Samed Ali Kaya, İstanbul'daki TFF binasına giderek, kendisini Erzurumsporlu yapacak işlemlere başladı.  



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.