Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2018 14:41

Erzurumspor'da Trtovac ile yollar ayrıldı...

Erzurumspor'da Trtovac ile yollar ayrıldı...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un geçtiğimiz sezon Romanya’nın Gaz Metan Medias takımından transfer ettiği Bosnalı stoper Jasmin Trtovac ile yollar ayrıldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un geçtiğimiz sezon Romanya’nın Gaz Metan Medias takımından transfer ettiği Bosnalı stoper Jasmin Trtovac ile yollar ayrıldı. Mavi Beyazlı kulübün şampiyonluğunda büyük emeği olan Bosnalı stoper, Süper Lig'de bu sezon forma fiyme şansı yakalayamamış, Türkiye Kupası'nda oynanan Keçiören maçında gördüğü kırmızı kartla da kulüpte adeta istenmeyen adam ilan edilmişti. 

Keçiören maçında gördüğü kırmızı kartın ardından teknik heyetin raporuyla gönderilmesine karar verilen Jasmin Trtovac ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Bosnalı stoper varılan anlaşmanın ardından sözleşmesini karşılıklı feshetti ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Erzurum'dan ayrıldı...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.