Gündem Haber Girişi : 31 Aralık 2019 15:42

Erzurumspor 3'ünü birden istiyor...

Erzurumspor 3'ünü birden istiyor...
Sezonun ilk yarısını lider Hatayspor'un 6 puan gerisinde 2'nci sırada kapatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim, ikinci yarıda daha güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Sezonun ilk yarısını lider Hatayspor'un 6 puan gerisinde 2'nci sırada kapatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim, ikinci yarıda daha güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Kadroya en az 4-5 takviye yapmayı planlayan Mavi Beyazlı yönetim, geçtiğimiz yıl Yukatel Denizlispor'u Süper Lig'e taşıyan 3 isime birden kancayı taktı. Dadaşlar, Mehmet Akyüz, Recep Niyaz ve Burak Çalık'a Mavi Beyazlı formayı giydirmeye çalışıyor...

Denizlispor'un kiralık vermeye sıcak baktığı Recep Niyaz'ın "Süper Lig'de kalmak istiyorum" kararını değiştirmek için yoğun çaba harcayan Erzurumsporlu yöneticiler, alacakları ödenmediği için kulübünü TFF'ye şikayet eden Mehmet Akyüz'ün yanı sıra forma şansı bulamayan Burak Çalık'a da yakın markaj uyguluyor. 

 

BURSASPOR VE AKHİSARSPOR DA DEVREDE 

Özellikle Mehmet Akyüz transferinde Erzurumspor'a birçok kulüp rakip olmuş durumda. Golcü futbolcuyu transfer etmek için Bursaspor ile Akhisarspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Daha önce Akhisarspor forması da giyen 33 yaşındaki futbolcuyu hangi kulübün ikna edeceği merak konusu oldu. 

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.