Gündem Haber Girişi : 09 Temmuz 2020 14:43

Erzurumlu hayırsever işadamı Ali Şeker vefat etti

Erzurumlu hayırsever işadamı Ali Şeker vefat etti
Konya’da yaşayan Erzurumlu işadamı, 70’e yakın kuran kursu ve öğrenci yurdu yaptırmış, hayırsever kimliği ile adından söz ettirmiş bir isimdi

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da dahil olmak üzere çok sayıda kente 70’e yakın öğrenci yurdu, cami, Kur'an kursu yapmasıyla tanınan Erzurumlu işadamı Ali Şeker, genç yaşta yaşamını yitirdi. Bir süre önce beyin kanaması geçiren Türkiye’nin önde gelen markalarından AKŞEKER’in kurucusu ve onursal başkanı Ali Şeker bu sabaha karşı hakkın rahmetine kavuştu.

1967 yılında Erzurum’un Tekman İlçesine bağlı Turnagöl Köyü’nde doğan Ali Şeker, AKŞEKER Grup bünyesinde çok sayıda şirketleri ile Avrupa’dan Asya’ya, Afrika’dan Amerika’ya kadar yaptığı ihracatları ile dikkat çekti.

Beyin kanaması sonucu uzun süredir tedavi gördüğü İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybeden Ali Şeker, 53 yaşındaydı.

Konya iş dünyasının ve kırmızı et sektörünün duayen ismi Ali Şeker’in cenazesi yarın (10 Temmuz Cuma günü Hacıveyis Camii’nde Cuma namazından önce saat 12.00'de Üçler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.