Gündem Haber Girişi : 24 Ocak 2015 09:27

Erzurum'da zehirli ayakkabı paniği...

Erzurum'da zehirli ayakkabı paniği...
Erzurum'da özel bir şirkette çalışan Esra Turan'ı 97 liraya aldığı ayakkabılar hastanelik etti. Parmaklarında yanık izi şeklinde yaralar oluşan talihsiz kızın ailesi "zehirli ayakkabı" iddiasıyla firmaya dava açmaya hazırlanıyor.
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Tanınmış bir ayakkabı firmasından 97 liraya kışlık bot alan 21 yaşındaki Esra Turan, ayakkabıları giyindikten yarım saat sonra hastanelik oldu. Eve gelir gelmez acılar içinde kıvranmaya başlayan talihsiz kız ailesi tarafından hemen en yakın sağlık kuruluşuna götürüldü. Ayaklarında yanık izine benzeyen yaralar oluşan Esra Turan doktor tarafından 5 günlük iş göremez raporu aldı. Ayakkabılarda zehir olup olmadığını inceletecek olan aile, ayakkabıyı satan firmaya da dava açmaya hazırlanıyor.

ZEHİRLİ AYAKKABI OLUP OLMADIGI İNCELENECEK

Doktorların ayaklarda oluşan yaraların ayakkabıdan kaynaklandığını belirtmesi üzerine büyük panik yaşayan Esra Turhan, " Bir saatte ayaklarımda yaralar oluştu. Gözlerime inanamadım. Zehirli ayakkabı olup olmadığını inceleteceğiz. Çin'den gelen ayakkabıların kurbanı oldum"dedi. Baba Hikmet Turan ise zaman kaybetmeden dava açacaklarını belirterek, "Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı" dedi. Gümrük Bakanı Nurettin Canikli ise bir süre önce piyasaya 33 bin çift zehirli ayakkabının sürüldüğünü açıklamıştı.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.